California International Marathon (CIM) on maraton järjestämä juoksijat juoksijoille! CIM on perustettu vuonna 1983 Sacramento Käynnissä Association (SRA), 501(c)(3) voittoa tavoittelematon järjestö. SRA: n hallitus koostuu juoksijoista, joilla on yhteensä 150+ palvelusvuotta CIM: lle.,

samaa reittiä SRA hallinta luotu 1983 avajais CIM vie sinut läpi maaseudun, sitten läpi kaupunkien Orangevale, Citrus Heights, Fair Oaks ja Carmichael ja lopuksi, alle kuomu puita täydessä ruska, kaupunkiin Sacramento State Capitol loppuun. Vaikka kurssi on pysynyt samana, kilpailu on kasvanut todellinen kansainvälinen tapahtuma.

CIM on kevyesti liikkuva, point-to-point, net alamäkeen tietysti hyvin hoidettuja katuja ja pari kierrosta. CIM start on 366 jalan korkeudessa. korkeus ja sen viimeistely 26 ft. nousu.,

CIM on tasaisesti kasvanut numerot kentän 1600 juoksijat vuonna 1983 rotu, joka nyt täyttää kapasiteetti yli 9000 marathoners. Vuosien SRA on lisätty a rele ja 2 lauantaina 5k: t, UC Davis lastensairaalassa MaraFUNrun, ensisijaisesti nuorten ja Capitol 5K, premier 5K järjestetään päivää ennen CIM.,

SRA Hallitus, rotu, hallinta ja vapaaehtoisten työtä tuhansia tunteja ympäri vuoden varmistaa, että kaikki juoksijat ovat paras maraton kokemus mahdollista, olitpa kokenut eliitti racer, mid-pakkaajan tai ovat käynnissä ensimmäinen maraton viimeistelijä on mitali. Odotamme innolla näkevämme sinut joulukuussa!