California International Marathon (CIM) er et maraton arrangeret af løbere, for løbere! CIM blev grundlagt i 1983 af Sacramento Running Association(SRA), en 501(c) (3) non-profit organisation. Sra ‘ s bestyrelse består af løbere med tilsammen 150 + års tjeneste til CIM.,

Den samme rute SRA management skabt til 1983 konstituerende CIM vil tage dig gennem landlige, derefter gennem byer af Orangevale, Citrus Heights, Fair Oaks og Carmichael og endelig, under en baldakin af træer i fuld falde farver, i byen Sacramento for State Capitol finish. Selvom banen er forblevet den samme, er løbet vokset til en sand international begivenhed.CIM har en blidt rullende, punkt-til-punkt, netto do .nhill kursus med velholdte gader og få omgange. CIM start er på en 366 ft. højde og dens finish på en 26 ft. stigning.,

CIM er støt vokset i antal fra et felt på 1.600 løbere i 1983 til et løb, der nu fylder til en kapacitet på mere end 9.000 maratonløbere. I årenes løb har SRA tilføjet et stafet og 2 lørdag 5Ks, UC Davis Børnehospital MaraFUNrun, primært for ungdom, og Capitol 5K, en premier 5K afholdt dagen før CIM.,

SRA Bestyrelsen, race management og frivillige arbejde tusindvis af timer året rundt for at sikre, at alle løbere har de bedste marathon mulige oplevelse, uanset om du er en erfaren elite racer, mid-packer eller kører til dit første marathon finisher er medaljon. Vi glæder os til at se dig i December!