Euro 2016Edit

Portugali oli piirretty Ryhmä I UEFA Euro 2016 karsinnat kanssa: Albania, Armenia, Tanska ja Serbia. Portugali alkoi 1-0 tappio Albania, joka johti Paulo Bento on irtisanottu, ja veteraani kaikki kolme suurten seurojen Primeira Liga, Fernando Santos, tuodaan hänen tilalleen. Alla Santos Portugalin olisi voittaa loput pelit ajossa, kaikki yhden maalin, ja alkuun ryhmänsä.,

lopputurnauksessa Portugali arvottiin F-lohkossa Islannin, Itävallan ja Unkarin kanssa. Kolme tasapeliä, mukaan lukien jännittävä 3-3 ottelu Unkarin viimeinen ryhmä pelin, antoi Portugali on kolmanneksi sijoitettu loppuun ryhmänsä; kuitenkin, uusi laajennettu muoto turnaus tarkoitti sitä, Portugali päteviä tyrmäys vaiheessa yksi parhaista kolmanneksi sijoittui joukkuetta.

Portugali pelasi Kroatiaa vastaan 16. Ottelu ei tuottanut yhtään laukausta maalia kohti yhdeksäänkymmeneen minuuttiin., Vuonna 116. minuutilla Ivan Perišić tolppaan Kroatian, ja alle minuutti myöhemmin Cristiano Ronaldo alkoi liikkua kulkee Renato Sanches, joka juoksi alas alalla. Hän antoi sen Nani, jonka kuluneisiin laukaus laskeutui jalat Ronaldo, joka oli ensimmäinen laukaus maalia kohti pelissä, joka on tallennettu, mutta rebound oli menossa by korvike Ricardo Quaresma. Portugali piti pintansa ja eteni puolivälierissä Puolaa vastaan.

puolivälierissä ei alkanut hyvin Portugali, kuten Robert Lewandowski teki Puola 2 minuutin., Renato Sanches tasoitti Portugalille 33.minuutilla. Peli meni seuraamuksia, missä Rui Patrício teki säästää Jakub Błaszczykowski, ja seuraava paikka potkia, Ricardo Quaresma voitti pelin Portugalissa, ja lähetti heidät välierissä.

siellä Portugali kohtaisi Walesin. Cristiano Ronaldo johdatti Portugalin johtoon 50.minuutilla. Maali tasoitti Ronaldon Michel Platinin kanssa kaikkien aikojen johtavaksi maalintekijäksi eurofinaalissa yhdeksällä maalillaan. Vain 3 minuuttia maalin jälkeen Nani johdatti Portugalin 2-0-johtoon Ronaldon avustuksella., He pitivät kiinni voitosta, ja Ronaldo julistettiin ottelun mieheksi, mikä teki siitä turnauksen kuudennen kerran (karsinnat mukaan lukien).

Portugali n avauskokoonpanoon Euro 2016 Lopullinen

Lopullinen Euro 2016, Portugali pelasi isäntämaan ja suosikkeja voittaa, Ranska. Cristiano Ronaldon Dimitri Payet-haaste pakotti Portugalin kapteenin vaihtoon paluuyrityksistään huolimatta., Ranska oli lähellä voittaa pelin viimeisen minuutin normaaliin aikaan, kun André-Pierre Mahapatra iski post. Lisäajalla Portugalin Raphaël Guerreiro osui vapaapotkusta poikittaissyötöstä. Varahyökkääjä Eder teki lopulta voittomaalin 109.minuutilla. Voitolla Portugali voitti Cristiano Ronaldon kapteenina luotsaaman maan historian ensimmäisen major international Trophyn. Portugali on Renato Sanches palkittiin paras nuori pelaaja ja Cristiano Ronaldo voitti Hopeaa Käynnistyksen hänen 3 maalia ja 3 syöttöä finaalissa.,

2017 FIFA Confederations CupEdit

Seuraavat niiden Euro 2016 voitto, Portugali sai osallistua vuonna 2017 FIFA Confederations Cup. Portugali arvottiin A-lohkoon Meksikon, Uuden-Seelannin ja isäntämaa Venäjän kanssa. Avausottelussa Portugali kohtasi Meksikon. Ricardo Quaresma avasi maalinteon 34.minuutilla Cristiano Ronaldon syötöstä. Puolustusvirheiden takia Javier Hernández kuitenkin laukoi tasoituksen 42.minuutilla., Jälkipuoliskolla, Cédric Soares palautettu etu Portugali, mutta minuuttia myöhemmin Meksiko olisi sitoa peli 2-2 kun pelattu otsikon Héctor Moreno, päättyy ottelu tasapeliin.

seuraavassa ottelussa Portugali kohtasi isäntämaa Venäjän. Portugalilainen hallitsi venäläisiä alusta asti, ja maali tuli luonnollisesti 9.minuutilla Cristiano Ronaldon tekemään maaliin. Jälkeenpäin, Raphael Guerreiro loukkaantui pelin aikana, ei pysty pelata kilpailuun, ja ottelu päättyi portugalin voittoon. Viimeisessä lohkovaiheen ottelussaan Portugali kohtasi Uuden-Seelannin., Portugali otti etulyöntiaseman ensimmäisellä puoliajalla Cristiano Ronaldon ja Bernardo Silvan maaleilla. Lopputulos olisi 4-0 toisella puoliajalla, kun André Silva ja Nani myös laittoivat pallon verkon perukoille. Näin Portugali eteni välieriin B-lohkon ykkösjoukkueena Meksikoa paremmalla maalierolla.

välierissä Portugali kohtasi Copa Américan voittajan Chilen. Peli oli äärimmäisen lähellä vaarallisia tilanteita, jotka heiluttivat puolin ja toisin Ja menivät jatkoajalle 90 minuutin jälkeen ilman maalia., Tasapeli kesti koko lisäajan. Tänä aikana, Gelson Martins korvata André Gomes, tämä on ensimmäinen kerta, kun neljäs korvaaminen oli tehty virallisen turnauksen ottelu. Jo ennen lisäajan päättymistä Chile iski tolppaan kahdesti. Chileläiset lopulta voittaa seuraamuksia, ja maalivahti Claudio Bravo säästää kaikki kolme portugalin laukausta. Portugali jäi näin karsinnasta finaaliin ja ennennäkemättömästä tittelistä.,

Pepe juhlii jälkeen pisteytys myöhään taajuuskorjain vastaan Meksikon vuoden 2017 FIFA Confederations Cup Moskovassa.

kolmannen sijan play-off ottelu, Portugali kohtasi Meksikon rematch lohkovaiheessa. André Silvalla oli mahdollisuus laittaa Portugali edelle, mutta hän hukkasi rangaistuspotkun 17.minuutilla. Meksiko avaisi maalinteon Luis Neton Oman maalin ansiosta 55.minuutilla. Pepe onnistui palauttamaan tasa-arvon 91.minuutilla ja lähetti pelin jatkoajalle., Lisäajalla Adrien Silva otti toisen jäähyn, tällä kertaa onnistuneesti, mutta pian sen jälkeen Nélson Semedo jätti joukkueen 10. Huolimatta numeerinen etu kentällä, Raúl Jiménez lopulta myös nähdä punaisen kortin virhe on Eliseu. Tulos pysyisi ennallaan 2-1: ssä loppuun asti. Näin Portugalilainen onnistui nousemaan kilpailun palkintokorokkeelle sijoittuen kolmanneksi.,

2018 FIFA World CupEdit

Vuonna 2018 FIFA World Cup alustava piirtää, Portugali oli sijoitettu B-Ryhmässä yhdessä, Sveitsi, Unkari, Färsaaret, Andorra ja Latvia. Portugali häviäisi karsinnoissa vain yhden ottelun: 2-0-tappion avausottelussaan Sveitsiä vastaan. Portugali kuitenkin olisi saada lunastus heidän viime lohkovaiheessa ottelu, kukistamalla Sveitsin 2-0 alkuun niiden ryhmän maaliero ja saada 2018 World Cup.

vuoden 2018 Fifan MM-kisoissa Portugali arvottiin B-lohkoon Espanjan, Marokon ja Iranin kanssa., Avausottelussaan 15. kesäkuuta Portugali pelasi Espanjaa vastaan. Cristiano Ronaldo teki maalin aikaisella jäähyllä ja voitti sen, kun Nacho oli sotkenut hänet boksin sisään. Diego Costa sitten väänsi ja kääntyi pois kahden Portugalin puolustajan maalintekoon pienellä laukauksella vasempaan nurkkaan, joka toi kahden osapuolen tason. Mutta juuri ennen taukoa David de Gea haparoi Ronaldon laukauksen rangaistusalueen ulkopuolelta hanskojensa kautta ja viivan yli., Costa teki hänen toinen taajuuskorjain yön vain uudelleenkäynnistyksen jälkeen lähietäisyydeltä, ennen kuin Nacho teki oikea jalka puoli-volley-off post reunasta rangaistusalueelle, hänen ensimmäisen maalin Espanjassa. Kun kello tikittää, kuitenkin, Gerard Piqué kaatoi Ronaldo vain ulkopuolella ruutuun, jossa Portugalin tähti loppuun pisteytys, ja hänen hattu-temppu, jossa vapaapotkun oikeassa yläkulmassa net. Ottelu päättyi 3-3.

toisessa ottelussa Portugali kohtasi Marokon., Alkuvuodesta ottelu, João Moutinho kääntyi rajat oikealta, kun lyhyen kulman ja Cristiano Ronaldo puski pallon voimakkaasti ohi maalivahti Munir Mohamedi kuusi metriä ja keskelle tavoite avata pisteytys. Ronaldo pelasi Gonçalo Guedes laatikkoon, mutta Munir teki yhden käden tallentaa. Ronaldo ampui yli ylärimaan, kun Bernardo Silva on mishit esitti hänelle ammunta mahdollisuus reunalla laatikko aikaisin jälkipuoliskolla., Rui Patrício sitten tehdään tallenna säilyttää Portugalin johtoon, kun Hakim Ziyech on vapaapotku oli menossa kohti maalia, kun Younès Belhanda, maalivahti sukellus palm pallon pois vaara. Ziyech ampui toisen set-osuman juuri poikkipuun yli 25 jaardista. Nordin Amrabat ja Medhi Benatia potkut paremmat mahdollisuudet. Heidän toinen tappio peräkkäin, Marokko tuli ensimmäinen joukkue eliminoitu 2018 FIFA World Cup.

Portugalin viimeinen lohkovaiheen ottelu oli Irania vastaan., 45. minuutti, Ricardo Quaresma leikkaa oikealta ennen pisteytys curling ampui ulkopuolella hänen oikea jalka, joka liu ’ utetaan yli Alireza Beiranvand osaksi vasemmassa yläkulmassa. Saeid Ezatolahi on foul Cristiano Ronaldo Portugali voitti rangaistus, joka Ronaldo ampui alhainen oikeaan, joiden avulla Beiranvand saada alas ja tehdä lopettaa. Iran sitten onnistui saada rangaistus seisokin aikana sen jälkeen, kun erotuomari käyttää VAR määrittää, että Cédric on käsipallo Sardar Azmoun otsikossa oli ollut tahallinen, jonka Karim Ansarifard muuntaa korkea oikeuttaan., Peli päättyi 1-1, Portugali etenee te kierros 16 kuin kakkosia niiden ryhmä, kun Espanja sai 2-2 Marokon kanssa.

Portugali karsiutui turnauksesta hävittyään Uruguaylle kierroksella 16. Seitsemäs minuutti, Edinson Cavani siirtyi pelata oikealta vasemmalle lakaistaan siirtää ulos Luis Suarez, joka toimitetaan rajat, joiden entinen matkalla kotiin takaisin postitse kuusi metriä. 55.minuutilla Raphaël Guerreiro toimitti vasemmalta lyhyestä kulmasta poikittaissyötön, jonka Pepe viimeisteli alivoimalla., Vain seitsemän minuuttia myöhemmin Rodrigo Bentancur kerätään pallon noin 30 metrin päässä ja liukastui siirtää ulos Cavani vasemmalla puolella rangaistusalueen, joka sitten teki toisen maalinsa ottelussa curling oikea-jalka lakko osaksi oikeassa yläkulmassa net takaisin johtaa Uruguay. Bernardo Silva ampui off-tavoite tavoitteena ammottava jälkeen Fernando Muslera on virhe, jossa Cavani näennäisestä poimia vamman ryntäily. Ottelu päättyi 2-1 Uruguaylle ja Portugali karsiutui turnauksesta.,

2018-19 UEFA Kansakuntien LeagueEdit

Seuraava World Cup, Portugali osallistui avajais UEFA Kansakuntien League, jossa Seleção oli sijoitettu niin, että Liiga ja vedetään Ryhmän 3 kanssa Italiassa ja Puolassa. 9. Maaliskuuta 2018, UEFA ilmoitti, että Portugali oli ilmaissut kiinnostusta tarjouskilpailuun Kansakuntien League finaaliin, ja se oli sittemmin ilmoittanut, että ryhmä voittajia olisi nimitetty isäntä turnauksen finaaliin.

ennen ensimmäistä ottelua Italiaa Portugalilainen pelasi ystävyysottelun vuoden 2018 Fifan MM-kisajoukkueessa Kroatiassa Estádio Algarvessa., Portugalin työnsi alussa, mutta se oli Balkanin joukkue sijoitettiin ensimmäisen jälkeen ammuttiin lähietäisyydeltä Ivan Perišić. 100. maaottelussaan esiintynyt Pepe teki tasoituksen Pizzin kulmapotkun jälkeen.

Portugali alkoi Kansakuntien Liigassa kukistamalla Italian kotona 1-0 voitto, André Silva teki ottelun ainoan maalin, peli, jossa Portugali oli aina päällä italialainen joukkue, että harvoin osoitti vaara. Voitto oli Portugalille ensimmäinen virallisessa ottelussa Italiaa vastaan sitten vuoden 1958.

Portugalin toisessa ottelussa he kohtasivat Puolan Chorzówissa., Kotijoukkue avasi pisteytyksen jälkeen 18 minuutin kuluttua kulmapotkusta, joka teki Krzysztof Piątek, mutta Portugali kasvoi ja onnistui kääntämään ottelun juuri ennen taukoa André Silva pisteytys pois puolelle, jonka jälkeen oman maalin päässä Kamil Glik, joka laittaa pallon oman maalin jälkeen siirtyy Rúben Neves Rafa Silva. Bernardo Silva teki ottelun toisella puoliajalla Portugalin kolmannen maalin. Puola ei luovuttanut, ja Jakub Blaszczykowski onnistui kaventamaan kotijoukkueelle boksin ulkopuolelta tulleella laukauksella., Tästä huolimatta portugali onnistui säilyttää etu ja turvallinen voitto pisteet 3-2, vahvistaa johtajuutta ryhmänsä.

Gonçalo Guedes, joka teki voittomaalin vastaan Alankomaissa vuonna 2019 UEFA Kansakuntien League Lopullinen

Vuonna Portugali on kolmas ottelu, he jälleen kohtaavat Italia, tällä kertaa Milanossa., Pakko voittaa, Italialaiset otti kulut peli, mutta Portugali tiesi, miten pitää tulosta, joka jäi 0-0 loppuun asti, johtava Portugali voittaa ryhmään ja varmistaa niiden isäntä UEFA Kansakuntien League Finaaliin, ajot että semi-finaalissa turnauksen. Portugalin viimeinen ottelu oli Puolaa vastaan Estádio D. Afonso Henriquesin vieraana Guimarãesissa. André Silva teki avausmaalin Renato Sanchesin kulmapotkun jälkeen., Jälkipuoliskolla, Arkadiusz Milik teki rangaistus tasoittaa ottelu, kun Danilo Pereira likainen hänet rangaistusalueella, johtava Danilo saada punainen kortti ja missaa ensi ottelun.

välierissä Portugali kohtasi Sveitsin 5. Vaikka Sveitsin aloitti pelin kanssa enemmän pisteytys mahdollisuuksia, se oli Portugali, joka avasi pisteytyksen kanssa vapaapotkun päässä Cristiano Ronaldo. 57.minuutilla Bernardo Silva sotkeutui rangaistusalueelle ja ottelun virkailija kutsui heti rangaistuspotkun portugalilaiselle., Kuitenkin, joukkue vastuussa VAR kiinnitti huomiota siirto, joka tapahtui aiemmin, jossa Nélson Semedo näytti olevan kosketti Steven Zuber portugalin alueella. Sen jälkeen, kun tarjouksen arvostelu, erotuomari Felix Brych antoi rangaistuksen Sveitsi, johtava Ricardo Rodríguez pisteet taajuuskorjain. Mahdollisuus ylimääräistä aikaa olisi tullut enemmän todellisia, kunnes 88. minuutti, kun Rúben Neves pystytti pallo Bernardo Silva, joka antoi pallon Cristiano Ronaldo pisteet Portugali on toinen tavoite., Kaksi minuuttia myöhemmin Ronaldo teki hänen kolmas tavoite peli, täyttämällä hattutempun ja turvata isännät paikan finaalissa. Tämän pelin myötä Fernando Santosista tuli Portugalin joukkueen historian eniten voittoja kerännyt valmentaja.

neljä päivää myöhemmin, loppuottelussa 9.kesäkuuta Estádio do Dragãossa Portossa Portugali kohtasi Alankomaiden. Portugali päihitti hollantilaiset jo varhain, sillä useat peliesitykset olivat vaarassa. Kun paljon paineita, 60 minuutin, Gonçalo Guedes teki ainoan maalin ottelun laukaus ulkopuolella ruutuun., Hollantilainen yritti maalintekoa viimeiseen minuuttiin asti, mutta tulos pysyi muuttumattomana loppuun asti ja Portugali voitti toisen major international Trophyn kolmessa finaalissa. Tämän pelin, Rui Patrício tuli Portugalin suurin rajattu maalivahti koskaan, ylitti Vítor Baía ennätys.

Euro 2020Edit

Portugali oli piirretty B-Ryhmän UEFA Euro 2020 karsinnat kanssa, Liettua, Luxemburg, Ukraina ja Serbia., Portugali veti sen ensin kotiin otteluita Ukraina ja Serbia 0-0 ja 1-1 tasapeliä vastaavasti, ja kärsi 2-1 tappion Ukrainan heidän pois telineeseen, mutta onnistui voittamaan loput ottelunsa, 2-0 pois voiton Luxemburg tiivistys toiseksi niiden ryhmään, täyttäviä Portugalille viimeinen turnaus. Samalla Fernando Santos ohitti eniten voittoja tehneen Luiz Felipe Scolarin Portugalin valmentajana., Santosin joukkue oli piirretty F-Ryhmän Euro 2020, rinnalla maailman mestareita Ranska, Saksa, ja Play-off-voittaja A tai D, on laajalti arveltu, ”group of death”.